Google Apps For Education

Tothom sap que es Google. Un motor de cerca capaç de mostrar els resultats en un ordre jeràrquic condicionat pel nombre de visites.

Doncs Google a part de ser el buscador més utilitzat per les cerques a internet, també ofereix productes per l'àmbit educatiu, les anomenades Google Apps For Education, un conjunt d'eines que permeten editar i emmagatzemar en línia el treball dels alumnes.

Ja fa un parell d'anys la coordinadora de Vedruna Catalunya ha apostat per aquesta nova metodologia, i aquest és el segon any que s'està realitzant al nostre centre, concretament als cursos de 6è EP, 1r ESO i 2n ESO,  i en determinades assignatures. Aquesta nova manera de treballar ha suposat un canvi per tots, alumnes, professors i famílies. Paraules com compartir, núvol, hangout, etc... han entrat en el dia a dia de l'aula i creiem que serà un valor afegit pels nostres alumnes, que els ajudarà a ser ciutadans del segle XXI. 


També et pot interessar...

VEDRUNA BALAGUER OPEN 2018

Els dies 17 i 18 de febrer de 2018 l’Escola Vedruna Balaguer organitzarà el primer torneig internacional de cubs de rubik. La competició acollirà d...

llegir més »

Jornada de portes obertes 2018

El proper de 11 de març celebrem la jornada de portes obertes. Creiem que aquest dia és la millor manera de conèixer el nostre projecte educatiu, e...

llegir més »

"30 manaments per tractar amb adolescents"

Xerrada de Juanjo Fernández, el dilluns 26 de febrer a les 20:00 h a la sala d'actes de l'escola. "30 manaments per tractar amb adolescents"

llegir més »